עמית ברקת פטיסרי הוא מפעל יצרן של מוצרי קונדיטוריה פרימיום, מושחתים
אחרי שראיתי את הצורך הממשי הקיים למוצרי קונדיטוריה פרימיום בירושלים, שם בין היתר הבנתי שהשליחות שלי היא לייצר מוצר איכותי, למי שרגיש או אלרגי לגלוטן וסתם למי שרוצה קינוח טעים ומושחת, וכל זה עם תשומת לב רבה לכל מרכיב וכמובן עם המון אהבה.
ברוכים הבאים לעמית ברקת פטיסרי
מפעל יצרן של מוצרי קונדיטוריה פרימיום ללא גלוטן, המובל על ידי השף קונדיטורית עמית ברקת. הפטיסרי, נוסד מתוך השראה ורצון ליצור מקום עלייה לרגל, עם קינוחי פרימיום עשירים בטעמים נפלאים, מחומרי גלם ייחודיים ואיכותיים, בהקפדה על כל שלב בתהליך הייצור. מקום המתאים לכל מי שרוצה לחוש את פריז בכל טעימה, ויחד עם זאת להרגיש הכי בבית בעולם.
עמית ברקת פטיסרי, שם שמאחוריו עומד חזון לייצור קינוחים שיעלו חיוך על פני כל מי שרק נתקל בדרכם. בילדותה הייתה עמית מצטרפת למטבח של אימה, צופה בדיוק ובעדינות האפייה, מה שבעתיד שלח אותה למסע הקונדיטוריה, ששיאו בפתיחת העסק. את היכולות הגבוהות והידע הנרחב בחומרים, טכניקות וטעמים ייחודיים, רכשה עמית בפריז, בבית הספר LE CORDON BLEU, אשר ידוע בתור אחד מבתי הספר הטובים בעולם למקצועות הקולינריה. את הטכניקות הנרחבות שלמדה, לקחה למקום האישי שלה וכשחזרה לארץ, קיבלו גם את הטאץ׳ המקומי.
את הקינוחים שלמדה להכין, בחרה בקפידה והפכה אותם לקינוחים ללא גלוטן, ואלה הם הקינוחים שתוכלו למצוא אצלנו בקונדיטוריה.