עמית ברקת פטיסרי - קינוחי בוטיק ללא גלוטן בירושלים -Amit Barkat

עמית ברקת פטיסרי הוא מפעל יצרן של מוצרי קונדיטוריה פרימיום, מושחתים

אחרי שראיתי את הצורך הממשי הקיים למוצרי קונדיטוריה פרימיום בירושלים, שם בין היתר הבנתי שהשליחות שלי היא לייצר מוצר איכותי, למי שרגיש או אלרגי לגלוטן וסתם למי שרוצה קינוח טעים ומושחת, וכל זה עם תשומת לב רבה לכל מרכיב וכמובן עם המון אהבה.

ברוכים הבאים לעמית ברקת פטיסרי

 מפעל יצרן של מוצרי קונדיטוריה פרימיום ללא גלוטן, המובל על ידי השף קונדיטורית עמית ברקת.
הפטיסרי, נוסד מתוך השראה ורצון ליצור מקום עלייה לרגל, עם קינוחי פרימיום עשירים בטעמים נפלאים, מחומרי גלם ייחודיים ואיכותיים, בהקפדה על כל שלב בתהליך הייצור. מקום המתאים  לכל מי שרוצה לחוש את פריז בכל טעימה, ויחד עם זאת להרגיש הכי בבית בעולם. 

הקינוחים שלנו

עמית ברקת פטיסרי, שם שמאחוריו עומד חזון לייצור קינוחים שיעלו חיוך על פני כל מי שרק נתקל בדרכם.  בילדותה הייתה עמית מצטרפת למטבח של אימה, צופה בדיוק ובעדינות האפייה, מה שבעתיד שלח אותה למסע הקונדיטוריה, ששיאו בפתיחת העסק. את היכולות הגבוהות והידע הנרחב בחומרים, טכניקות וטעמים ייחודיים, רכשה עמית בפריז, בבית הספר LE CORDON BLEU, אשר ידוע בתור אחד מבתי הספר הטובים בעולם למקצועות הקולינריה. את הטכניקות הנרחבות שלמדה, לקחה למקום האישי שלה וכשחזרה לארץ, קיבלו גם את הטאץ׳ המקומי. 

את הקינוחים שלמדה להכין, בחרה בקפידה והפכה אותם לקינוחים ללא גלוטן, ואלה הם הקינוחים שתוכלו למצוא אצלנו בקונדיטוריה. 

גדלתי והתחנכתי בירושלים, וכיום אני גם מתגוררת פה. את האהבה שלי לקונדיטוריה גיליתי לראשונה דרך אמי, ואחר כך במהלך הלימודים בפריז בבית הספר קורדון בלו.

בחרתי לקחת את כל הקינוחים המדהימים והמיוחדים שהכנתי, שהבאתי לכדי שלמות ולהפוך אותם לקינוחים מושחתים, כדי שגם אמא שלי תוכל להנות מהם. אחרי שחזרתי לארץ, הבנתי שלא רק אמא שלי יכולה להנות מקינוחים מושחתים ואיכותיים, אלא שהרב אנשים סביבי  כמהים לדבר שכזה.

Amit Barkat Patisserie
יד חרוצים 14, ירושלים
(ירידה של חומוס תלפיות)

א' – ה' : 10:00-15:00

 ו׳ 10:00-14:00

 amitbarkatpatisserie@gmail.com
072-393-2384

להזמנות ויצירת קשר

הידד, המוצר שבחרת נוסף לעגלה (: