עמית ברקת פטיסרי - קינוחי בוטיק ללא גלוטן בירושלים -Amit Barkat

עמית ברקת פטיסרי הוא מפעל יצרן של מוצרי קונדיטוריה פרימיום, מושחתים

אחרי שראיתי את הצורך הממשי הקיים למוצרי קונדיטוריה פרימיום בירושלים, שם בין היתר הבנתי שהשליחות שלי היא לייצר מוצר איכותי, למי שרגיש או אלרגי לגלוטן וסתם למי שרוצה קינוח טעים ומושחת, וכל זה עם תשומת לב רבה לכל מרכיב וכמובן עם המון אהבה.

ברוכים הבאים לעמית ברקת פטיסרי

קונדיטוריה המתמחה בקינוחי פרימיום ללא גלוטן, בהובלת השף קונדיטורית עמית ברקת.
הפטיסרי נוסד מתוך השראה ורצון ליצור מקום עלייה לרגל, עם קינוחי פרימיום עשירים בטעמים נפלאים, מחומרי גלם ייחודיים ואיכותיים, בהקפדה על כל שלב בתהליך הייצור.

בחרו את הקינוחים שבהם תרצו להתפנק או להפתיע את הקרובים אליכם, הזמינו מהאתר ותיהנו מחוויה מתוקה שתשאיר לכם טעם של עוד. 
בתאבון!

 

עמית ברקת פטיסרי, שם שמאחוריו עומד חזון לייצור קינוחים שיעלו חיוך על פני כל מי שרק נתקל בדרכם.  בילדותה הייתה עמית מצטרפת למטבח של אימה, צופה בדיוק ובעדינות האפייה, מה שבעתיד שלח אותה למסע הקונדיטוריה, ששיאו בפתיחת העסק. את היכולות הגבוהות והידע הנרחב בחומרים, טכניקות וטעמים ייחודיים, רכשה עמית בפריז, בבית הספר LE CORDON BLEU, אשר ידוע בתור אחד מבתי הספר הטובים בעולם למקצועות הקולינריה. את הטכניקות הנרחבות שלמדה, לקחה למקום האישי שלה וכשחזרה לארץ, קיבלו גם את הטאץ׳ המקומי. 

את הקינוחים שלמדה להכין, בחרה בקפידה והפכה אותם לקינוחים ללא גלוטן, ואלה הם הקינוחים שתוכלו למצוא אצלנו בקונדיטוריה. 

גדלתי והתחנכתי בירושלים, וכיום אני גם מתגוררת פה. את האהבה שלי לקונדיטוריה גיליתי לראשונה דרך אמי, ואחר כך במהלך הלימודים בפריז בבית הספר קורדון בלו.

בחרתי לקחת את כל הקינוחים המדהימים והמיוחדים שהכנתי, שהבאתי לכדי שלמות ולהפוך אותם לקינוחים מושחתים, כדי שגם אמא שלי תוכל להנות מהם. אחרי שחזרתי לארץ, הבנתי שלא רק אמא שלי יכולה להנות מקינוחים מושחתים ואיכותיים, אלא שהרב אנשים סביבי  כמהים לדבר שכזה.

סניף ירושלים – תלפיות

יד חרוצים 14
א’ – ה’ – 07:30-15:00
שישי שבת – סגור

סניף שרונה מרקט – תל אביב

דוד אלעזר 6 פינת קפלן 36 , תל אביב

א’-ד – 10:00-20:00
ה’ – 10:00-21:00
ו’ – 09:00-15:00
שבת – סגור

להזמנות ויצירת קשר

הידד, המוצר שבחרת נוסף לעגלה (: